New Step by Step Map For su tesisatçısı

Wiki Article

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Akustik dinleme cihazları: Bu cihazlar, su sızıntılarının oluşturduğu sesleri algılamak için kullanılır. Mikrofonlar veya hassas sensörler kullanarak su sızıntılarından gelen sesleri yükselterek duyulabilir hale getirirler. Tanıtım videosunu izle

Müşterilerimizin hem zamandan tasarruf etmesi; hem de madden kayıp yaşamaması adına bu hizmeti verirken teknolojiden yararlanıyor ve kamera, akustik dinleme cihazı ile termal kamera kullanıyoruz.

Ben sizlere yuvanız da dimension fazla rahatsızlık vermeden profesyonel olarak işlemi mi ya da işlemlerimi en kısa sürede yapıp sizleri mutlu ve huzurlu bir şekilde...

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

ALIŞVERİŞE BAŞLA ➞ Ayda 20 milyondan fazla kullanıcısı olan Mercari, Japonya'da hem yeni hem de ikinci el ürünlerin alım satımı için en doğru yer.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda gardenımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çok sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza birçok yenilik gelmiştir. Hemen hemen her alanda geliştirilen teknolojik aletlerin amacı işi kolaylaştırmak su kaçağı tespiti ve doğru sonuçlara ulaşmaktır. Tesisat işinde çalışan ekipler, eskiden su kaçağı tespiti işlemini nokta atışı ile tespit edemezdi ve çalışmaları saatleri, hatta günleri almaktaydı.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun 1-2 metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini su kaçak tespiti o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadvertisementığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne su kaçağı tespiti olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi su kaçağı tespit ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Su tesisatı, binalarda vazgeçilmez sistem olup borularda zamana ve kullanıma dayalı arızalar oluşacaktır.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre su kaçak tespiti beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page